Muntanyes d'il.lusió

Postal Muntanyes Illusio 17
IMG_20170703_112552
IMG_20170703_133344
IMG-20170703-WA0020
Foto: Dani Perona

Muntanyes d'il.lusió és un projecte que es duu a terme a la ciutat de Berga. Organitzat per Càritas Parroquial de Berga com a entitat, l'empresa de roba i calçat esportiu La Sportiva i pel mateix Dani Tristany com a persona física.

 

La idea de crear aquest projecte es centra en un únic objectiu: que tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats. Que puguin practicar una extra-escolar i fer-ho tenint una relació amb el que ens agrada, els esports relacionats amb la muntanya i l'entorn natural. Entenem que d'aquesta manera es redueix el risc de que aquests pateixin exclusió social. 

 

Les activitats que es realitzen són de caràcter esportiu (Passejades per la muntanya, jocs de mobilitat, esports amb pilota...) . A més a més, els nois tindran l'oportunitat de  provar els diferents esports on La Sportiva hi es vinculada com l'escalada, l'esquí de muntanya, el "trail running". Però també volem anar més enllà del que és esport i ens marquem com objectiu que tots els nois i noies aprenguin geografia de l'entorn, flora i fauna, així també a comportar-se amb educació i respectant els companys i el medi on es troben en cada moment. 

 

Els nois que participen al projecte són nois de 13 a 18 anys.

 

Cal dir que en cap moment es busca que els nens i nenes que formen part del projecte l'utilitzin per practicar l'esport de manera competitiva, si no tot el contrari, es busca que els nens aprenguin els valors que l'esport els dóna, així com el respecte cap a l'entorn i el medi natural que es on es desenvolupa l'iniciativa.

 

 

"Continuarem treballant perquè tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats, perquè cap es senti exclòs d'aquesta societat i sobretot que tots segueixin passant-s'ho bé i aprenent."

 

  • Icono de la aplicación Instagram
  • Captura-de-pantalla-2012-04-04-a-las-15_10_10