Amb què col·laboro?

Des de fa anys que em moc pel món de les curses de muntanya, primer com a corredor i actualment com a preparador físic de diferents atletes i vinculat a la casa comercial de La Sportiva com ambaixador a la península ibèrica.

Tots aquests anys m'han permès conèixer a diferent gent vinculada a les curses de muntanya i del món de la muntanya en general.

He vist com ha evolucionat el món del trail, hi ha hagut molts canvis amb pocs anys, de ser un esport molt minoritari ha passat en qüestió de 4, 5 anys a ser practicat per un nombre important de ciutadans. Això fa que molta gent no estigui prou conscienciada del que és aquest esport, quins riscos comporta i com afrontar-lo's.

És per això que col·laboro amb vàries organitzacions com Càritas, l'escolta de trail running de l'associació esportiva dels mountains runners del Berguedà, diferents organitzacions de curses, com així també La Sportiva .

Tot això amb la voluntat que es doni a conèixer un esport que m'ha donat molt, un esport que és molt nou i encara que sigui estrany, poc conegut per la majoria de gent que el practica, un esport que dóna uns valors que els posaràs en practica al llarg de la teva vida i que t'ajudaran a créixer tant com a persona autònoma com quan vulguis posar en comú les teves idees amb més persones. Aprendràs a escoltar-te, a valorar-te i segurament a decidir amb molt poc temps una decisió important que et pot arribar a marcar. La muntanya té això, és divertida i amable, però pot ser dura i perillosa... és per això que crec convenient col·laborar amb tot el que estigui el nostre abast a fer entendre a la gent dels riscos que comporta practicar un esport de resistència a la muntanya.

Tot això s'ha de poder treballar des de les edats més joves amb projectes com el de l'escola trail, muntanyes d'il·lusió... i sense deixar de banda les persones adultes que utilitzen la muntanya com el seu lloc per esbargir-se

La Sportiva Júnior Team

La Sportiva Júnior Team

La Sportiva Júnior Team és un centre de tecnificació per assegurar el futur de l'equip de Mountain running. El meu paper és de coordinador i tècnic.

Muntanyes d'il·lusió

Muntanyes d'il·lusió

Muntanyes d'il.lusió és un projecte que vincula esport, muntanya, nois i noies per fer un món més just i millor.

Col·laborador de Nació Muntanya

Col·laborador de Nació Muntanya

Col·laboració amb aquest diari digital amb diferents articles d'opinió sobre entrenament, material i el món del trail en general.