Entrenament de trail running 

10426592_10204247928667268_5677730854813064771_n
Arnau Cases, Corredor de La Sportiva
IMG_1120 copia
IMG_0104_edited
Practicant la baixada
Planificant i estudiant una cursa
Entrenament realitzat en un corredor
La Sportiva 3_edited
Maria Beringues, Campiona d'Espanya.
Preparant un entrenament

Com treballo?

 

  • Planificació de la temporada, buscar competicions i/o establir objectius. (Juntament amb l'atleta busquem un calendari de competició adient i planifiquem la temporada a nivell de curses i entrenaments.)

 

  • Atenció personalitzada 24h i 365 dies l'any.

 

  • Exel amb el pla d'entrenament on s’hi especifiquen les activitats diàries a seguir. Aquest pla s’envia a través del Dropbox (Plataforma d’emmagatzematge d’arxius on-line).

 

  • Diapositives amb gran varietat d'exercicis de força , estiraments, propiocepció i tècnica de cursa amb vídeos  tutorials per poder fer de manera on line des d'un gimnàs, parc/jardí o casa.

 

  • Cada 2 mesos aproximadament hi ha un entrenament amb grup entre atletes i l’entrenador on es tracta de millorar aspectes tècnics tant de pujada, baixada, pla.., diferents treballs de força, rodatges regeneratius… (Tot això es fa de manera opcional)

 

  • Tot atleta te dret a demanar al preparador físic fer un entrenament conjunt amb ell de forma individualitzada quan ell vulgui i els cops que vulgui. Entrenar tant aspectes tècnics, de velocitat (Sèries, Fartleks), com treball específic (Terreny tècnic, tècnica de baixada , pla o pujada), o de força. Tot això de manera individualitzada.

 

  • A les setmanes on hi ha curses importants i/o objectius marcats es fa una reunió amb l’atleta i el preparador físic per tractar: estratègies de cursa, recomanacions sobre l’alimentació, recorregut, relleu, etc. (Això només si es tracta de curses importants o objectius claus de l'atleta).

I TAMBÉ..

Descomptes amb la fisioterapeuta Neus Tordera (Vic).

Descomptes amb el podòleg Pere Clapera (Vic).

Descomptes a la botiga de material esportiu Intersport Serra-Martí de Berga i del Port del Compte.

Descomptes als diferents actes esportius, campus o xerrades sobre entrenaments on hi participi.

CONSIDERACIONS IMPORTANTS:

 

- Considero molt important la comunicació entre l’atleta i l’entrenador cada setmana 1 o 2 cops. (telèfon, correu electrònic, etc.)

 

- La comunicació és la manera més ràpida i segura de conèixer la persona. El fet de tenir una bona comunicació atleta/preparador físic fa       que el rendiment de l’atleta sigui superior.

 

- Els Plans d’entrenament (exel) es reben cada tres setmanes, tot i que si l’atleta té algún problema físic, personal, etc. són modificats, reajustats i enviats un altre cop perquè pugui tornar a entrenar sense problemes.

 

Exemples d'entrenament

IMPORTANT: Els següents entrenaments són orientatius, depenent de la vostra morfologia us anirà bé un tipus o altre d'entrenament que no necessàriament ha de ser un dels proposats.