Com evitar molèsties gastrointestinals en recorreguts llargs

Molts runners sofreixen molèsties gastrointestinals després d'haver recorregut distàncies superiors als 8 quilòmetres. Una opció per a combatre aquests dolors és consumir gels energètics cada 40 minuts un cop començat l'exercici, en cas que els gels energètics no t'agradin o els problemes persisteixin pots provar ambgomes masticables, que tenen el mateix efecte que els gels però són de diferent consistència i textura.

Un factor a tenir en compte és que quan es consumeixen gels també s'ha de beure aigua per afavorir la digestió, cal tenir molt present que l'alimentació no reemplaça la hidratació. En cas de no sentir-te bé quan estàs corrent et recomanem que disminueixis el ritme o, fins i tot, caminis uns metres, beure una mica d'aigua en petits glops i un trot suau pot estabilitzar el dolor. Intenta no menjar aliments alts en greixos o fibra abans de sortir a córrer, i és important esperar dues o tres hores per fer correctament la digestió. Si tot i això tots els problemes persisteixen cal acudir a un metge.

 

 

Please reload

Recent Posts

April 27, 2017

July 1, 2016

Please reload

Archive
Please reload

  • Icono de la aplicación Instagram
  • Captura-de-pantalla-2012-04-04-a-las-15_10_10