La important relació entre la part física i psicològica del nostre cos


Part psicològica i física estan més interconnectades del que ens pensem fins al punt que un estat d’ànim baix pot produir-nos problemes físics. Per això cal cuidar els dos aspectes de diverses formes com planificar adequadament períodes de descans físic i mental evitant excés d’entrenaments, variar les sessions d'entrenament canviant de ruta per no caure en l’avorriment, establir de forma gradual nous objectius, i sobretot millorar l’autoconfiança tenint control absolut sobre com reacciona el nostre cos dia a dia.

En cas de lesió greu el temps d'inactivitat ens provoca ansietat i estrès, però no hem d’oblidar que hem de tornar a l’activitat només quan estiguem recuperats al 100% físicament i mai forçar el nostre cos ja que llavors podem allargar molt més la nostra inactivitat. És aconsellable sempre ser conscient de la nostra situació física i mai voler consolidar objectius inaccessibles. Només aconseguirem bons resultats si aconseguim respectar la importància entre la part física i psicològica del nostre cos.


Recent Posts
Archive
  • Icono de la aplicación Instagram
  • Captura-de-pantalla-2012-04-04-a-las-15_10_10