Muntanyes d'il-lusió


La Sportiva Espanya fa un pas endavant en l’aposta pels esports de muntanya com a eina d’inclusió social

Dani Tristany, Càritas Berga i La Sportiva Espanya engeguen un projecte social amb joves de 14 a 18 anys a Berga amb l’objectiu de vincular-los amb el món de l’esport i de la muntanya

‘Muntanyes d’il·lusió’ és el nom del projecte que des de finals de novembre es duu a terme a la ciutat de Berga impulsada per l’ex-corredor de muntanya i actual entrenador d’aquesta modalitat, Dani Tristany, Càritas Berga i La Sportiva Espanya. El projecte ha nascut amb l’objectiu d’oferir a tots els nens i nenes de la ciutat les mateixes oportunitats a nivell esportiu. En la modalitat d’extraescolar nens i nenes de 14 a 18 anys es troben un cop per setmana per practicar diferents esports relacionats amb la muntanya i el coneixement de l’entorn natural que envolta la ciutat. Les activitats compten amb el suport de dos monitors, Dani Tristany, impulsor del projecte, i Judit Solà, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Amb ‘Muntanyes d’il·lusió’ els tres impulsors busquen oferir la oportunitat de provar les diferents modalitats esportives on la marca La Sportiva Espanya hi és vinculada, l'escalada, l'esquí de muntanya i el "trail running". Tot i que com afirmem, volem anar més enllà del què és l’esport en sí i ens marquem com a objectiu que tots els nois i noies aprenguin geografia de l'entorn, flora i fauna, a respectar els companys i el medi on es troben.

Finalment, els participants al projecte reben material esportiu de La Sportiva i participaran en les activitats i/o curses on hi participin els i les corredores de l’equip Júnior de La Sportiva Espanya. D’aquesta manera s’afavorirà la cohesió social i la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de l’esport.

Finalment, Dani Tristany afirma que “vaig pensar que els valors que vaig aprendre formant part de l’equip de trail-running de La Sportiva, m’havien de servir per altres àmbits de la meva vida tant personal com professional. És per això que gràcies a les dues entitats membres vam decidir engegar ‘Muntanyes d’Il·lusió’, així treballarem perquè tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats i puguin aprendre i passar-ho bé fent esport”.


Recent Posts
Archive
  • Icono de la aplicación Instagram
  • Captura-de-pantalla-2012-04-04-a-las-15_10_10