La Sportiva Akasha


De mica en mica es va acostant la temporada de trail i és temps de provar les novetats de La Sportiva per aquest any.

El 2013 va ser la Q-lite, el 2014 la gran revolució de la Bushido, el 2015 va ser el torn de la Mutant i aquest 2016 li toca a la ja esperada Akasha.

Parlar de La Sportiva Akasha és parlar de comoditat, d’una gran agafada en el terreny, estabilitat i d’una gran capacitat d’absorbí l’impacte.

La primera sensació que vaig tenir en posar-me l’Akasha va ser d’una “Sabatilla” alta però molt tova.

Vaig començar a córrer per una pista, de seguida vaig reafirmar la meva sensació de comoditat i de ser una “sabatilla” molt tova. Vaig Pensar que és el que li feia falta a La Sportiva, una "sabatilla" per córrer les ultres de molta pista on el terreny no és tècnic. A mesura que el terreny es va anar inclinant cap amunt i vaig entrar en un Prat d’herba on era molt humit i fangós, vaig poder comprovar com realment els seus tacs s’agafaven amb aquell tipus de terreny humit i argilos que tenen els parts alpins. La primera sensació que en vaig treure és que portava als peus una "sabatilla" per córrer amb llarga distància, ràpida, de poc pes i que s'adaptava perfectament els canvis de terreny. (Del corrible d'una pista forestal a la pujada d'herba humida.)

Quan va venir la baixada la primera sensació va ser l’estabilitat, realment és el que em va impressionar més de l’Akasha. Veure una “sabatilla” amb molta sola que sigui tant estable amb terreny tècnic em va sobtar moltíssim, trobar aquest equilibri d'una mitja sola alta i tova i aquesta estabilitat diu molt dels creadors d’aquesta “sabatilla”.

Característiques:

-Sola: • Sola frixion XT, doble densitat • Sistema trail Rocker (Per afavorir un recolzament natural “Taló extern – puntera externa” de la “sabatilla” durant la cursa • Impact brake system (l’orientació dels tacs, n'hi ha que tenen la funció de frenada amb baixada i altres la funció d’agafada a la pujada, a l’exterior són més plans on ens donen estabilitat)

- Plantilla: • Ortholite Mountain running - Mitja sola: • STB control system (Ajuda a evitar la doblegada del peu i dóna estabilitat) • EVA I Cushion Platform • Goma Injectada -Forro: • Malla non slip -Exterior: • AirMesh + PU pell a la part de darrere i Dynamic Pro Tech Tion a la puntera.

Altres característiques:

• Pes: 330 g ½ parell • Tallatge: 36-47,5 • Drop: 6mm Conclusions: “Sabatilles” amb una gran estabilitat, molt còmodes, toves, i lleugeres, ideals per curses de llarga distància, Ultra trails i entrenaments llargs. Les recomano per tot tipus de terreny però sobretot remarcant els terrenys ràpids, humits i argilosos, qualsevol tipus de terreny on no sigui molt tècnic. Aconsellables per tot tipus de corredors tant pesants com per persones que pesen poc. Per tots els nivells de condició física.


Recent Posts
Archive
  • Icono de la aplicación Instagram
  • Captura-de-pantalla-2012-04-04-a-las-15_10_10